page

ads

ads_inner

ads_left

ads_left_inner

page_inner

header

header_inner

main_message

main_message_inner

content_menu

content_menu_inner

content_header

content_header_inner

content

article main_content

Bygg ditt paket

Smartsajts olika verktyg har placerats i olika appar för att du enkelt skall kunna bygga ditt eget paket. Ett paket som passar just din verksamhet och dina behov. När dina behov ändras kan du enkelt lägga till nya applikationer.

Samtliga priser gäller för en till tre användare. Kontakta oss för priser på fler användare.

Kostnadstak

Välj appar här och se längst ner på sidan vilken din kostnad blir. Tänk på att Smartsajt har ett kostnadstak eller högkostnadsskydd. Om detta passeras justeras priset automatiskt.

Beställning/offert

För att göra en beställning eller offertförfrågan skicka ett mail till info@smartsajt.se
fake rolex klockor kopior

Kontakter

Kontakter

Från ett organiserat kartotek är det enkelt att göra utskick via epost och brev. Uppgifterna kan du samla in när kunden beställer ditt nyhetsbrev, gör en förfrågan eller exempelvis lämnar sin hälsodeklaration.

Startkostnad: 990 kr Månadskostnad: 99 kr

Kundvård

Kundvård

Kundvård kan man aldrig bli nog bra på. Men ibland är det svårt att ha koll på alla kundrelationer. Ibland glömmer man att följa upp en kundkontakt. Med appen Kundvård är det slut med det! Här får du suveränt lättanvända verktyg för att dokumentera möten och kontakter med dina kunder samt att automatiskt följa upp dem. Livet blir lite enklare!

Startkostnad: 1990 kr Månadskostnad: 149 kr

Journal

Journal

Detta är en applikation för dig som exempelvis arbetar som massör, naprapat, kiropraktor, personlig tränare, coach, naturläkare eller liknande. Du slipper pappersjournaler och kan göra snabbare uppföljningar.

Startkostnad: 1990 kr Månadskostnad: 199 kr

Hälsodeklaration

Hälsodeklaration

Via din hemsida låter du kunden själv skriva in sina personuppgifter och hälsodeklaration. Naturligtvis med Smartsajts säkra anslutning. På detta sätt är du väl förberedd inför första mötet med din patient. Du sparar tid som du kan ägna åt behandling istället.

Startkostnad: 990 kr Månadskostnad: 49 kr

Mina sidor

Kundzon

Varför inte låta dina kunder logga in på en separat del av din sajt och få tillgång till särskilt innehåll? Om du använder Journal kan du låta dina patienter göra anteckningar som hamnar direkt i deras journal. Kombinerat med Säker anslutning får du och dina patienter ett säkrare alternativ till mail eller telefon.

Startkostnad: 990 kr Månadskostnad: 149 kr

Ekonomi

Ekonomi

Med EKONOMI får du stenkoll på fakturering och betalningsbevakning. Du skapar och skickar ut nya fakturor med endast 3 klick och du låter systemet påminna kunden vid försenad betalning. Det blir roligt att hålla koll på dina intäkter!

Startkostnad: 2990 kr Månadskostnad: 299 kr

Boka

Boka

Oavsett om du vill att dina kunder ska kunna boka tid hos dig eller om du anordnar kurser, utbildningar eller har någon form av uthyrning så hanterar Smartsajts applikation BOKA det åt dig. Smart och enkelt att använda! (Vårt bokningssystem är under ombyggnad, kontakta oss för att diskutera dina bokningsbehov.

Startkostnad: 2990 kr Månadskostnad: 299 kr

Backup & säkerhet

Backup & säkerhet

Samtliga tjänster från Smartsajt finns online. Krypterad förbindelse mellan din dator och våra system är en självklarhet. Dessutom slipper du tänka på att säkerhetskopiera kundregister, journaler med mera. Det fixar vi!

Backup ingår alltid, krypterad förbindelse vid behov

Statistik

Statistik

Självklart måste du få möjlighet att se hur många besökare som hittar till din sajt. Den bästa lösningen för utförlig besöksstatistik heter idag Google Analytics. Smartsajt ger dig ett konto där och ser till att varje sida på din sajt rapporterar sina besökare dit. Sedan är dett fritt fram att gräva i statistiken och se hur du skall förbättra din marknadsföring

Ingår alltid

SökmotorOptimering

SEO / Sökmotor-optimering

Det är många som konkurerar om bra placering på sökmotorernas resultatlistor och du måste göra vad du kan för att förbättra dina odds att komma högt upp i dessa listor. Smartsajt hjälper dig med en hel del av det du eller vi kan göra tillsammans för att förbättra dina chanser i sökdjungeln.

Kontakta oss för prisuppgifter

Epost

Epost

Hur du vill hantera din mail är helt upp till dig. Om du vill skicka mail som kommer till din domäns adresser vidare till befintliga konton går det bra. Om du vill sätta upp 79 riktiga epostlådor så går det bra. Om du vill hantera dina mailkonton i ditt befintliga epostprogram så kan du göra det. Om du vill använda vår webmail så går det också bra. Smartsajt fixar!

Fem epostadress ingår. Extra adress 9 kr/st.

Domäner

Hantering av domäner

Varje gata har ett namn, varje webbsajt har en domänadress. Eller flera. Varje domänadress skall registreras, förnyas, oftast årligen, och pekas till rätt namnservrar samt till Smartsajts webbserver och epostserver. Vi fixar gärna allt detta åt dig när du blir kund hos oss.

Ca 100 kr per år och domän
Kostnad beror på typ av adress (.se, .com, .nu ,osv)

Support

Utbildning på Smartsajts verktyg

Även om stor kraft läggs på att göra Smartsajts verktyg så enkla och tydliga som det bara går, är det viktigt att få en bra start när du börjar använda systemen. Upp till tre timmars utbildning på de olika verktygen du beställer från Smartsajt ingår i startkostnaden. Utbildningen sker på plats eller per telefon. Vilket som passar bäst.

Ingår alltid

Support

Support via mail

Ibland är ett personligt samtal nödvändigt för att reda ut saker och ting, men många gånger räcker det med ett förtydligande per mail för att bitarna skall hamna på plats. Det är enkelt och går snabbt och man kan göra något annat medans man väntar på svar. En annan fördel med support via mail är att man kan spara instruktionerna och ta fram om man behöver dem igen. Man får en historik i skrivna ord.

Ingår alltid

Support

Support per telefon

Att uppdatera sin hemsida eller skicka iväg en faktura är något som många gör in emellan sina vanliga uppgifter och att då få snabb hjälp om man kör fast eller har några frågor är ovärderligt. Smartsajt erbjuder dig därför support på valda moduler via telefon. Upp till tre ärenden per månad ingår i Support via telefon.

Startkostnad: 0 kr Månadskostnad: 99 kr

Textmanglare

Webbredaktör

Vi sköter uppdateringen Om du vet med dig att du inte kommer att arbeta med din sajts innehåll kontinuerligt och känner att du inte har tid att redigera din sida, kan du istället låta Smartsajt sköta uppdateringarna.

Kostnad: 480 kr per påbörjad halvtimme

Textmanglare

Dina texter - ditt budskap

Vet du precis vad du vill säga, men inte riktigt hur? Hittar du inte riktigt rätt budskap för din kundgrupp? Tycker du att ord kan vara lite besvärliga ibland? Känner du att din tid inte riktigt räcker till för att skriva reklamblad eller knåpa ihop en hemsida?

Lugn bara. Vi har lösningen! Smartsajts copy writer fixar dina texter. Det enda du behöver göra är att beskriva din verksamhet och berätta vilka budskap du vill nå ut med. Resten fixar vi!

Kostnad: 690 kr per sida

Fotograf

Bra bilder säljer!

En hemsida blir inte bättre än sitt material. Det gäller texterna men det gäller även bilderna. Ibland är kanske bilderna det viktigaste för att snabbt fånga besökaren eller övertyga kunden att det är er de skall anlita.

Låt därför Smartsajts fotograf fixa ditt bildmaterial! Vi kommer ut till dig och plåtar under en dag din verksamhet. Vi redigerar bilderna och du får 30 bilder du kan använda hur du vill. På hemsida eller i annat material.

Kostnad: 9900 kr Månadskostnad: 0 kr

Ditt paket

Startkostnad:

 kr

Månadsavgift:

 kr

ads_right

ads_right_inner